Ardei Verzi Umpluți
Ardeii verzi umpluți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $ 2.95 pe portie. O porție conține 746 calorii, 43G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de brânză elvețiană, orez, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Ardei Verzi Umpluți, Ardei Verzi Umpluți I, și Ardei Verzi Umpluți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-o cratiță aduceți 2 căni de apă la fiert.
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Combinați orezul fiert cu fasolea neagră și pudra de chili.
Tăiați vârfurile ardeilor și îndepărtați coastele și semințele. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de orez și fasole în fundul ardeilor.
Așezați o felie de brânză deasupra și repetați de încă 3 ori, terminând cu brânză deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Între timp, încălziți sosul de roșii într-o cratiță mică la foc mic până la mediu. Feliați ardeii în jumătate, acoperiți cu sos de roșii și serviți.