Ardei Umpluți La Cuptor
Ardei umpluți la cuptor necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 552 calorii. Pentru $ 1.97 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de apă, brânză cheddar, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Umpluți La Cuptor, Ardei Umpluți La Cuptor, și Ardei Roșii Umpluți La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați suficiente blaturi de ardei verde rezervate pentru a egala 1/4 cană; aruncați blaturile rămase sau folosiți-le în alt scop. Puneți deoparte ardeiul tocat.
Așezați ardeii verzi scobiți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți și gătiți în cuptorul cu microunde până la verde strălucitor și abur, aproximativ 3 minute. Puneți ardeii deoparte.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie cu blaturi de piper tocate rezervate si ceapa la foc mediu pana cand carnea de vita se rumeneste, sucurile se limpezesc, iar ceapa este translucida, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime.
Se toarnă roșiile tăiate cubulețe cu sucul, orezul, apa, sosul Worcestershire, sarea și piperul negru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă brânza în amestecul măcinat de carne de vită-orez și amestecul de lingură în ardei pregătiți. Așezați ardeii în poziție verticală într-un vas de copt de 8x8 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și ardeii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.