Ardei Umpluți La Cuptor

Ardei Umpluți La Cuptor
Ardei umpluți la cuptor este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, orez, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Ardei Umpluți La Cuptor, Ardei Roșii Umpluți La Cuptor, și Ardei Romano umpluți la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°; tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Tăiați capătul tulpinii fiecărui piper, aproximativ 1/2 inch în jos, și folosiți o lingură pentru a scoate semințele și membrana. Dacă ardeii nu stau în poziție verticală, feliați o așchie de jos, având grijă să nu tăiați ardeii, astfel încât să stea la nivel în timp ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați ardei în oală și aduceți apa înapoi la fierbere rapidă. Gatiti pana se inmoaie usor, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
În timp ce ardeii se gătesc, încălziți 2 linguri. uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând, până se sfărâmă și nu mai este roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Adăugați roșii, scorțișoară, cuișoare și orez. Se amestecă până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Folosind clești, îndepărtați ardeii din apă și scurgeți, inversați, pe prosoape de hârtie. Împachetați fiecare piper cu aproximativ 1 cană de umplutură. Aranjați ardeii pe foaia de copt, presărați cu pesmet și stropiți cu restul de 2 lingurițe. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista