Ardei umpluți cu ierburi și cârnați

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu ierburi și cârnați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Roșii Umpluți Cu Ierburi, Vafe din plante cu cârnați, ardei și un ou prăjit, și Ou cu cârnați-ardei umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică; amestecați treptat cuscusul.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
În timp ce cuscusul stă, îndepărtați carcasele din cârnați. Gătiți cârnații într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare 4 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Se ia de pe foc. Se amestecă cuscusul, 1/4 linguriță sare și piper. Se amestecă 6 linguri de brânză.
Tăiați blaturile de ardei grași; rezervați blaturi. Aruncați semințele și membranele.
Presărați 1/4 linguriță de sare rămasă uniform în ardei. Împărțiți uniform amestecul de cârnați între ardei. Înlocuiți vârfurile de ardei.
Așezați ardeii umpluți într-un aragaz lent electric rotund de 5 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Topiți ardeii uniform cu restul de 2 linguri de brânză și, dacă doriți, presărați uniform cu busuioc.