Ardei umpluți cu carne de vită și orez
Carne de vită-și-orez-umplute ardei este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de usturoi, sare, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez brun fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Ardei umpluți cu carne de vită, orez, spanac și brânză, Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, și Ardei Umpluți Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. aduceți o oală mare de apă la fierbere. După fierbere, adăugați ardei și blaturi de ardei și gătiți până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Scoateți ardeii din apă și răsturnați pentru a se scurge complet.
Faceți umplutură: ulei de măsline cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați morcovul, țelina și usturoiul și continuați să gătiți până când legumele sunt doar înmuiate, cu 4 minute mai mult.
Adăugați carne de vită, sare și piper și gătiți, rupând bucăți mari, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 7 minute.
Adăugați roșiile și orezul și gătiți 5 minute mai mult. Se amestecă 3/4 cană de brânză.
Umpleți ardeii cu amestec de carne, împărțind uniform.
Se presară amestecul cu brânza rămasă și se acoperă cu capac de piper.
Coaceți până când brânza este topită și ardeii sunt încălziți, aproximativ 5 minute.