Ardei umpluți cu Calamari: stufat de Papriche

Ardei umpluți cu Calamari: stufat de Papriche
Ardei umpluți cu Calamari: Stufatul de Papriche este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, fulgi de chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Calamari se prăjește cu ardei și Cukes, Calamari se amestecă cu ardei roșii și lămâie, și Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați calamarii, usturoiul feliat și fulgii de chile și gătiți timp de 1 minut, până când Calamarul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ardeii și gătiți până când sunt moi și rumenite, întorcându-se ocazional pentru a găti uniform. Odată ce sunt moi, îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Scoateți cea mai mare parte a uleiului din tigaie și adăugați roșiile, usturoiul tocat, calamarii rezervați și sarea și piperul, după gust. Gatiti la foc mare timp de 5 minute, apoi scoateti de pe foc si umpleti amestecul in ardei. Se acoperă cu pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista