Ardei umpluți cu Calamari: stufat de Papriche
Ardei umpluți cu Calamari: Stufatul de Papriche este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, fulgi de chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Calamari se prăjește cu ardei și Cukes, Calamari se amestecă cu ardei roșii și lămâie, și Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Adăugați calamarii, usturoiul feliat și fulgii de chile și gătiți timp de 1 minut, până când Calamarul este fraged.
Scoateți și puneți deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas până la fumat.
Adăugați ardeii și gătiți până când sunt moi și rumenite, întorcându-se ocazional pentru a găti uniform. Odată ce sunt moi, îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scoateți cea mai mare parte a uleiului din tigaie și adăugați roșiile, usturoiul tocat, calamarii rezervați și sarea și piperul, după gust. Gatiti la foc mare timp de 5 minute, apoi scoateti de pe foc si umpleti amestecul in ardei. Se acoperă cu pătrunjel și se servește.