Ardei Umpluți
Ardeii umpluți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 419 calorii. 65 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Lasagna Cu Cârnați, Ardei Și Ceapă, Creveți dulci cu dovlecei și ardei roșii, și Zucchini Umplute Cochet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine ardeii. Faceți o incizie circulară în jurul tulpinii pentru a o îndepărta. Odată ce tulpina a fost îndepărtată, îndepărtați semințele și clătiți interiorul ardeiului. Aruncați semințele și tulpinile și puneți ardeii deoparte.
Într-o tigaie la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa până devine translucidă.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de ceapă și unt cu carnea de vită măcinată și amestecați bine cu mâna.
Se presară sare și piper după gust. Se toarnă încet orezul, în timp ce se amestecă manual.
Umpleți amestecul de carne și orez în ardei. Înveliți fundul a 1 sau 2 oale mari cu ulei.
Așezați ardeii umpluți în oală(e) lăsând un spațiu de 2 inci în partea de sus a oalei.
Se toarnă suc de roșii până când ardeii sunt acoperiți. Dacă rămâne amestecul de carne, se formează în bile și se adaugă în sucul de roșii.
Se încălzește la minim timp de 2 până la 3 ore. Se amestecă la fiecare 20 până la 45 de minute. Sucul se va reduce la un sos gros. Puteți spune că ardeii sunt gata atunci când se despart în lateral.