Ardei roșu prăjit și Bruschetta Feta

Ardei roșu prăjit și Bruschetta Feta
Ardei roșu prăjită și Bruschetta Feta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 24. Un amestec de baghetă, ulei de măsline extra virgin, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bruschetta De Ardei Prăjiți, Feta Și Busuioc, Bruschetta de ardei prăjiți, feta și busuioc, și Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați ambele părți ale fiecărei felii de baghetă cu ulei de măsline extravirgin. Aranjați felii de baguette pe o foaie de copt și prăjiți sub broiler, aproximativ 1 minut pe fiecare parte; urmăriți cu atenție pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
3
Scoateți feliile prăjite și puneți-le deoparte pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați jumătățile de ardei roșu, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt; se fierbe până când pielea este carbonizată și blisterată, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Transferați jumătățile de ardei într-un bol și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Lăsați ardeii să se răcească și să se dezbrace și aruncați pielea înnegrită. Se toacă ardeii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
7
Amestecați ardeiul roșu prăjit tocat, brânza feta, roșiile cherry, măslinele kalamata, ceapa verde, pesto, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și usturoi împreună într-un bol. Topiți fiecare felie de pâine cu aproximativ 1 lingură de amestec și presărați ușor fiecare aperitiv cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Roșii CherryRoșii Cherry
Măsline KalamataMăsline Kalamata
ParmezanParmezan
Brânză FetaBrânză Feta
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți bruschetta pe foaia de copt sub broiler doar până când toppingul este ușor rumenit și bubuit, aproximativ 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista