Ardei Roșu Prăjit Dip I

Ardei Roșu Prăjit Dip I
Prăjită ardei roșu Dip s-ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână vin, oțet distilat, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, așezați roșiile tăiate cubulețe cu ardei verzi chile, ardei roșii prăjiți, ceapă, vin roșu, zahăr brun, ardei iute chile, pastă de roșii, oțet alb distilat, usturoi, oregano și semințe de chimen. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și lăsați amestecul să fiarbă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Ardei IuteArdei Iute
Pasta De TomatePasta De Tomate
Zahăr BrunZahăr Brun
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Vin RoșuVin Roșu
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți amestecul într-un blender și amestecați la consistența dorită. Se răcește la frigider 4 ore, sau până la rece, înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista