Picant roșu-piper și vinete Confit este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 3. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tapenadă de Vinete picante (vinete) și ardei roșu-Dip, Vinete Asiatice Picante Cu Tofu Și Ardei Roșu, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați ardeii în bucăți de 1 inch. Aruncați împreună toate ingredientele într-o tigaie mare, apoi întindeți uniform. Prăjiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră. Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
1
Confitul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei și amestecați înainte de servire.