Ardei prăjit și pudră de porumb
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Ardeiul prăjit și pudra de porumb ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 7 minute. Un amestec de ardei gras, ardei iute poblano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb prăjit, piper și pudră de roșii, Ardei poblano prăjit la foc și pudră de porumb, și Chowder De Porumb Și Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii iute poblano și ardeiul gras pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie. Aplatizați ardeii cu mâna și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până la prăjit.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 5 minute. Se curăță și se toacă grosier. Pune deoparte. -
Tăiați sâmburii din spice de porumb pentru a măsura 8 căni, rezervând știuleți; pune sâmburii deoparte.
Combinați știuleții rezervați și bulionul de pui într-un cuptor olandez mare și aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura la mediucăzut și fierbeți 15 minute.
Scoateți și aruncați știuleții.
Adăugați 1 1/2 căni de boabe de porumb în bulion și dați la fiert. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Scurgeți, rezervând bulion și sâmburi.
Între timp, topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mic.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; saut la foc mediu-mare 5 minute.
Adăugați bulionul rezervat și restul de 6 1/2 căni de boabe de porumb nefierte în tigaie; se aduce la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă ardeii prăjiți; se răcește ușor.
Așezați amestecul de porumb în loturi într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați până când părțile netede și răzuite ale bolului.
Se strecoară amestecul, în loturi, printr-o sită fină, într-o tigaie. Aruncați solidele. Se amestecă 1 1/2 cană de boabe gătite rezervate, lapte, chimen, sare și piper. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional. Se amestecă coriandru.
Presărați ardei gras roșu, dacă doriți.