Padr ardeii umpluți cu brânză Tetilla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 113 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de muștar dijon, ulei de măsline, ardei shishito și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Ardei Padron împrăștiați pe Lavash cu brânză, Ardei Carbonizati Padrcorn Cu Lamaie Si Sare De Mare, și Ardei padr cu vezicule cu lapte bătut Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mash usturoi și sare în castron de metal mediu cu pistil sau spate de lingură până pasteforms.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2
Bateți gălbenușurile de ou, 3 linguriapă, suc de lămâie și muștar. Setați vasul peste cratiță cu apă care fierbe abia (nu lăsați fundul vasului să atingă apa)și bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în amestec înregistrează 140 F timp de 3 minute, 6 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Muștar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Scoateți vasul din apă. Se răcește amestecul la temperatura camerei,amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți treptat 1 cană de ulei în gălbenușamestec într-un flux lent foarte subțire, bătândpână când sosul este gros. Se condimentează cu piper șimai multă sare, dacă se dorește. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sos
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Tăiați fanta longitudinală în jos a fiecăruiapiper.
6
Tăiați brânza în formă dreptunghiulară micăbucăți pentru a se potrivi în ardei. Introduceți 1 bucatăbrânză în fiecare ardei; apăsați pentru a enclose.do înainte se pot face sos și ardei1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Brânză
Piper
Sos
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, groasă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugațipiper în tigaie; gatiti pana se rumeneste in pete si branza se topeste (putina branza iese din ardei), intorcandu-se ocazional,1 pana la 2 minute. Aranjați ardeii pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Serviți cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
10
* Ardeii padr-ul pot fi gasiti pe piata fermierilor si la latienda.com; shishitopeppers pot fi găsite la unele piețe ale fermierilor și la piețele japoneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
11
** Brânza Tetilla este disponibilă la somesupermarket-uri, la magazinele specialty foods și online la latienda.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1
Verdejo, un vin alb din regiunea Rueda (sud-estul Galiției), are destulaciditate și corp pentru a rezista ardeilor și brânzei. Jos circulatory recomandă Bodegas Naia 2006naiades ($29). Dacă nu găsiți acea sticlă, încercați2008 Vidal Soblechero "vi aproxima Clavidor" Verdejo (13 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdejo
Ardei
1
Dacă nu găsiți ardei Padr și brânză Tetilla, utilizați ardei grași mini și brânză jalape.