Ardei Iute Rellenos (Ardei Umpluți)

Ardei Iute Rellenos (Ardei Umpluți)
Chiles Rellenos (ardei umpluți) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți brânză mozzarella, roșii Rome, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 285 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Ardei Poblano Umpluți (Ardei Iute Rellenos), Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii întregi peste o flacără deschisă (arzător cu gaz) sau sub broiler. Prăjiți, întorcându-vă frecvent până când este uniform negru și blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Scoateți-l de pe foc, puneți-l într-o pungă de plastic și lăsați-i să transpire o vreme. Acest lucru va permite piei să coaja de ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
În timp ce ardeii transpiră, așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se prabuseasca, pana se rumeneste uniform. Când carnea de vită este complet gătită, adăugați ceapa, usturoiul și roșiile și gătiți încă câteva minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți ardeii din pungă și îndepărtați pielea arsă. Poate doriți să purtați mănuși de protecție. Rulați ardeii sub apă curgătoare rece pentru a clăti orice bucăți arse. Faceți o mică fantă verticală în partea laterală a ardeilor și îndepărtați semințele și venele. Umpleți fiecare piper la jumătate cu amestecul de carne de vită măcinată, apoi umpleți restul drumului cu brânză mărunțită. Închideți fantele și fixați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Bateți albușurile de ou într-un vas mare de sticlă sau metal până când sunt groase și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți un minut pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
7
Între timp, încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare. Înveliți ardeii umpluți cu un praf ușor de făină, apoi înmuiați-i în ou, astfel încât să fie complet acoperiți. Puneți cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți pe ambele părți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi serviți pe un platou mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Culoare galben pai pal, cu evidențieri verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage-ului: finețe delicată, cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista