Ardei Iute Rellenos (Ardei Umpluți)

Ardei Iute Rellenos (Ardei Umpluți)
Chiles Rellenos (ardei umpluți) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți brânză mozzarella, roșii Rome, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 285 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Ardei Poblano Umpluți (Ardei Iute Rellenos), Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii întregi peste o flacără deschisă (arzător cu gaz) sau sub broiler. Prăjiți, întorcându-vă frecvent până când este uniform negru și blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Scoateți-l de pe foc, puneți-l într-o pungă de plastic și lăsați-i să transpire o vreme. Acest lucru va permite piei să coaja de ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
În timp ce ardeii transpiră, așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se prabuseasca, pana se rumeneste uniform. Când carnea de vită este complet gătită, adăugați ceapa, usturoiul și roșiile și gătiți încă câteva minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți ardeii din pungă și îndepărtați pielea arsă. Poate doriți să purtați mănuși de protecție. Rulați ardeii sub apă curgătoare rece pentru a clăti orice bucăți arse. Faceți o mică fantă verticală în partea laterală a ardeilor și îndepărtați semințele și venele. Umpleți fiecare piper la jumătate cu amestecul de carne de vită măcinată, apoi umpleți restul drumului cu brânză mărunțită. Închideți fantele și fixați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Bateți albușurile de ou într-un vas mare de sticlă sau metal până când sunt groase și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți un minut pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Între timp, încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare. Înveliți ardeii umpluți cu un praf ușor de făină, apoi înmuiați-i în ou, astfel încât să fie complet acoperiți. Puneți cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți pe ambele părți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi serviți pe un platou mare.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Culoare galben pai pal, cu evidențieri verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage-ului: finețe delicată, cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista