Ardei iute cu umplutură de Tamale de porumb

Ardei iute cu umplutură de Tamale de porumb
Chilies cu umplutură de Tamale de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 589 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei iute jalape, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sud-vest porumb pâine umplutura cu porumb și ardei iute verde, Supă de porumb cu ardei iute, și Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați făina de porumb, 1 1/2 căni de apă, lapte, 3 linguri de unt, 1/2 cană de porumb, ardei gras roșu și jalapeo până când bulele de amestec și făina de porumb nu se mai simt pietroase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă 3/4 cană de brânză și cilantro în amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Se lasă să stea până se răcește la atingere. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Aproximativ 1/2 inch sub tulpini, tăiați vârfurile în cruce de pe poblanos; salvați vârfurile. Cu o furculiță, răzuiți și aruncați semințele și miezul. Ținând un chili în poziție verticală, lingură în amestec de făină de porumb, împingând ușor cu lingura și agitând ușor pentru a umple chili la rim. Înlocuiți blaturile poblano și asigurați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Așezați poblanos pe laturile lor într - o caserolă superficială de 10 pe 15 inci. Acoperiți bine cu folie și coaceți într-un cuptor de 375 până când ardeii iute sunt fragede când sunt străpunse, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu, amestecați frecvent ceapa în untul rămas până la limp, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ardei iute conservați, rămânând 1/2 cană de porumb, rămânând 3/4 cană de brânză și jumătate și jumătate; se amestecă până se topește brânza, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Scoateți scobitori din poblanos și sosul de lingură peste ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de fructe citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista