Ardeii grași umpluți bolognezi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 413 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, țelină, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ardei Gras Umplut Bolognese, Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras], și Ardei Grași Umpluți.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când este fraged și pufos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati morcovii si telina pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați carne de vită măcinată și pancetta și gătiți până se rumenesc și se sfărâmă; scurgeți orice exces de lichid și reveniți la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Roșii Tăiate
6
Adăugați sos marinara, vin și fulgi de ardei roșu și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă smântâna, jumătate din parmezan și orezul. Fierbeți încă 5 minute sau până când majoritatea lichidului s-a absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Puneți ardeii într-un vas de copt puțin adânc și umpleți cu amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Stropiți cu uleiul de măsline rămas și acoperiți cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite