Ardei De Lămâie Și Muștar La Cuptor Ahi / Mahi Mahi / Somon
Lemon Pepper & Mustard coapte Ahi / Mahi Mahi / somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 217 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștarul Dijon, mahi mahi, sosul worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, și Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.