Crostini de crab din Cercul Arctic necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 16 și costă $2.73 pe portie. O porție conține 710 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre mediteranean. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, coajă de tei, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Baie fierbinte de Crab cu Crostini, Crostini De Crab Fierbinte, și Avocado Crab Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați fenicul ras, ceapa, zahărul și marmelada și gătiți timp de 10 minute la foc mediu-mic. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați ceapa, coaja de tei și sucul, muștarul și maioneza într-un castron, apoi pliați carnea de crab în amestec, astfel încât să fie doar combinată și crabul să nu fie rupt sau piure. Condimentează cu sare și piper, după cum este necesar. Aranjați pâinea pe o foaie de copt. Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, puneți amestecul de fructe de mare pe pâine și coaceți scurt în cuptor până când bilele de fructe de mare se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Crabi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Căni De Bere
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pepene Galben
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cuțit Pentru Pepene
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.