Arctic Char cu ciuperci
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, Arctic Char cu ciuperci ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $ 4.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați muștar din cereale integrale, ciuperci nasture, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Arctic Char Tostadas, Arctic Char Voivodina, și Carbon Arctic Cu Bietă Sotată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează peștele cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați peștele și căutați până devine auriu pe fund și gătiți la jumătate, aproximativ 3 minute. Întoarceți pe o foaie de copt și coaceți până la fiert, încă 3 până la 5 minute.
Între timp, ștergeți tigaia, reveniți la foc mediu-mare și adăugați restul de 3 linguri de ulei.
Adăugați ciupercile și gătiți, fără a amesteca, până se rumenesc pe o parte, aproximativ 1 minut. Se amestecă și se gătește până se rumenesc peste tot, încă aproximativ 3 minute.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, amestecând, aproximativ 2 minute.
Bateți în 2 linguri de oțet și muștar și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă arpagicul și pătrunjelul.
Stropiți rucola cu ulei și oțet într-un castron, condimentați cu sare și piper și aruncați. Împărțiți între farfurii și serviți cu peștele. Puneți ciupercile și sucurile de tigaie deasupra.
Fotografie de Antonis Achilleos
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează peștele cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați peștele și căutați până devine auriu pe fund și gătiți la jumătate, aproximativ 3 minute. Întoarceți pe o foaie de copt și coaceți până la fiert, încă 3 până la 5 minute.
Între timp, ștergeți tigaia, reveniți la foc mediu-mare și adăugați restul de 3 linguri de ulei.
Adăugați ciupercile și gătiți, fără a amesteca, până se rumenesc pe o parte, aproximativ 1 minut. Se amestecă și se gătește până se rumenesc peste tot, încă aproximativ 3 minute.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, amestecând, aproximativ 2 minute.
Bateți în 2 linguri de oțet și muștar și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă arpagicul și pătrunjelul.
Stropiți rucola cu ulei și oțet într-un castron, condimentați cu sare și piper și aruncați. Împărțiți între farfurii și serviți cu peștele. Puneți ciupercile și sucurile de tigaie deasupra.
Fotografie de Antonis Achilleos