Arancină cu sardine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Arancine cu sardine. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 836 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți orez arborio, șofran, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Citrus Arancină, Arancină (bile de orez șofran), și Citrus Arancine cu brânză Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face orezul: într-o cratiță de 4 până la 6 litri, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Adăugați jumătate din ceapa roșie tocată și șofranul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 9 minute.
Adăugați orez și bulion de pui și aduceți la fiert, neacoperit. Gatiti pana cand lichidul este absorbit si orezul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Întindeți orezul pentru a se răci pe o foaie mare de prăjituri, cu grosimea de aproximativ 1/4-inch până la 1/2-inch. Când orezul este rece, amestecați cu Pecorino, 2 ouă și 2 gălbenușuri de ou și dați deoparte
Pentru a face umplutura: într-o tigaie de 10 până la 12 inci, gătiți ceapa tocată rămasă în 2 linguri de ulei de măsline până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați sosul de roșii, sardinele tocate și menta și gătiți 5 până la 7 minute până când sunt reduse cu o treime și destul de groase. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Așezați făina pentru praf, albușuri de ou și pesmet în 3 boluri separate de mică adâncime și bateți ușor albusurile. Pentru a forma arancină, așezați 3 linguri amestec de orez în palma mâinii și faceți o indentare cu spatele unei linguri. Lingurați 2 linguri de amestec de sardină în indentare și formați un bol deschis din orezul din mână. Acoperiți porțiunea umplută cu o altă lingură de amestec de orez și folosind ambele mâini, modelați orezul într-o bilă. Continuați cu amestecul de orez rămas și umplutura până când ați terminat.
Rotiți fiecare bilă în făină, apoi albușuri de ou, apoi pesmet și refrigerați 1 oră, neacoperite.
Încălziți 4 inci de ulei de gătit în friteuză sau tigaie adâncă la 375 F grade. Așezați cu grijă 3 bile simultan în tigaie și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute, amestecând cu clești sau lingură de bucătărie pentru a le menține în mișcare.
Scurs bile fierte pe prosoape de hârtie și locul pe platou mare și se servește fie cald sau la temperatura camerei.