Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Slow Cooker Beef Stew. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 345 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes are 13034 de fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 100%. Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea în aragaz lent. Într-un castron mic amestecați făina, sarea și piperul; se toarnă peste carne și se amestecă pentru a acoperi carnea cu amestecul de făină. Se amestecă usturoiul, frunza de dafin, boiaua, sosul Worcestershire, ceapa, bulionul de vită, cartofii, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Bulion De Vită
Frunze De Dafin
Cartofi
Morcov
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
țelină
Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 10 până la 12 ore sau la setare ridicată timp de 4 până la 6 ore.
Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Ai putea încerca colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este accesibil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.