Aragaz lent Mexi Mac și brânză

Slow-aragaz Mexi Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 787 calorii, 47G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de carne de vită măcinată, ardei iute jalape, amestec de condimente taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent Sloppy Joe Beef Quesadillas cu cremă de brânză, 365 de zile de gătit lent: aragaz lent Buffalo cremă de brânză de pui Taquitos, și Cea mai bună brânză vegană Mac N' pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați fundul aragazului lent de 6 litri cu spray de gătit. Linia laterală a aragazului lent cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti macaroanele conform indicatiilor de pe ambalaj, folosind timpul minim de gatire.
Între timp, în tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Adăugați amestecul de condimente taco și apă; fierbeți 2 până la 3 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Într-un castron mare, amestecați sosul de brânză, laptele și ardeii iute verzi. Se amestecă amestecul de macaroane și carne de vită. Lingură în aragaz lent.
Capac; gatiti la foc mic setarea 2 ore. Se amestecă; se presară cu brânză. Acoperiți; lăsați să stea 15 minute sau până când brânza este topită.
Se ornează cu jalapeincrosos.