Aragaz lent fasole roșie și orez
Slow Cooker fasole roșie și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz lent fasole roșie și orez, Fasole roșie și orez (aragaz lent), și Aragaz lent fasole roșie și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, combinați ceapa, usturoiul și cârnații. Se amestecă fasolea și apa și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 7 1/2 ore (la mare durează între 3 1/2 și 4 ore).
Scoateți 1/4 cană de fasole din aragazul lent; mash până se omogenizează, apoi sir le amestecă înapoi în aragazul lent. Continuați să gătiți încă 30 de minute la scăzut sau 15 minute la mare.
Scoateți fasolea din aragaz într-un bol de servire.
Serviți peste orez fiert și bucurați-vă!