Aragaz Lent Ciocolată Banană Oțel Tăiat Ovăz

Aragaz Lent Ciocolată Banană Oțel Tăiat Ovăz
Rețeta aragaz lent ciocolată banană oțel tăiat ovăz este gata în aproximativ 6 ore și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 197 calorii. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână banane, pudră de cacao, ovăz tăiat din oțel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ovăzul tăiat din Oțel cu aragaz lent peste noapte cu banană, Banana Aragaz Lent Peste Noapte Oțel Tăiat Ovăz, și Ovăz Tăiat Din Oțel Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați ușor un aragaz lent de 5 litri sau mai mare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă apă, ovăz, piure de banane, pudră de cacao și îndulcitor în aragazul lent pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Hârtie De OrezHârtie De Orez
îndulcitorîndulcitor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Gatiti la foc mic timp de 6 ore.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista