Aragaz Lent Cidru De Mere Fiert Carne De Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați carnea de porc fiartă cu cidru de mere cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 374 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2996 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți piper cayenne, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Aragaz Lent Cidru De Mere Fiert Carne De Porc, Aragaz Lent Cidru De Mere Tras Carne De Porc, și Carne de porc trasă de cidru cu aragaz lent cu sos de grătar de cidru.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de porc cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Se fierbe carnea de porc pe toate părțile în uleiul fierbinte până se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea de porc în aragazul lent.
Reduceți temperatura plitei la mediu; gătiți și amestecați șalotele și țelina în tigaie până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Se toarnă oțet de mere și se gătește, răzuind orice bucăți rumenite, până când lichidul este aproape evaporat, 4 până la 5 minute.
Se toarnă amestecul de șalotă peste umărul de porc în aragazul lent.
Adăugați cidru de mere, căței de usturoi și frunze de dafin. Acoperiți, setați aragazul lent la scăzut și gătiți până când furculița este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 6 ore. Întoarceți carnea de porc la fiecare 1 până la 2 ore.
Scoateți friptura de porc pe o farfurie și acoperiți-o ușor cu folie.
Se toarnă lichidul rămas din aragazul lent printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mare; se pune la foc mare. Aruncați frunza de dafin și alte solide. Aduceți amestecul de sos la fierbere, reduceți căldura și gătiți, degresând grăsimea de sus, până când se reduce la 1/4 din volumul inițial, aproximativ 10 minute.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați muștarul Dijon și ardeiul cayenne. Bateți încet untul rece până se încorporează.
Se presară ierburi proaspete și se condimentează cu sare și piper negru după gust.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 și serviți cu sos turnat deasupra.