Aragaz Lent Carne De Vită Italiană

Aragaz Lent Carne De Vită Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită italiană Slow Cooker. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 124 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,43 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți friptură de vită, pepperoncini, amestec de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este bine. Încercați Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Aragaz Lent Carne De Vită Italiană, și Aragaz Lent Sandvișuri Italiene De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați friptura de vită, amestecul de pansament uscat, pepperoncini și bulionul de vită într-un aragaz lent. Gatiti la foc mediu-mare pana la cald, aproximativ 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista