(Aproape) Rouladen bunica mea
(Aproape) Rouladen bunica mea este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 565 calorii, 39G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți friptură de fier, sare și piper, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rouladen-ul bunicii Schwartz, Rouladen, și Rouladen sau Rinderroulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o tigaie mică la foc mediu-mic, gătiți slănina suficient pentru a face grăsimea și dați deoparte. Sareți și piperați fripturile și așezați-le pe o tăietură mare.
Ungeți partea superioară a feliilor cu suficient muștar doar pentru a acoperi.
Într-un castron mic, aruncați împreună jumătate de ceapă cu gustul de murături și slănina rezervată.
Se presară cu sare și piper.
Întindeți amestecul de ceapă peste carne. Începând de la capătul scurt, rotiți carnea în stil jellyroll și asigurați-vă cu sfoară de bucătărie.
Încălziți uleiul într-o oală grea medie sau cuptor olandez la foc mediu-mare și rumeniți toate părțile cărnii.
Scoateți carnea din tigaie și adăugați ceapa rămasă, morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Degajează tigaia cu vinul și apoi adaugă roșiile conservate (cu sucul lor).
Așezați carnea înapoi în tigaie, aduceți la foc mic, acoperiți și apoi coaceți până când carnea este fragedă, aproximativ 90 de minute. Întoarceți carnea o dată la jumătatea gătitului.