Aproape Guacamol

Aproape Guacamol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aproape Guacamole. Această rețetă face 32 de porții cu 8 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tăieturi de sparanghel, suc de lămâie, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole).

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Amestecați sparanghelul și ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor de tortilla. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
SparanghelSparanghel
3
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții32
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista