Aproape Faimoasa Supă De Broccoli-Cheddar
Aproape faimoasa supă de Broccoli-Cheddar este o vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 238 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătate și jumătate, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Broccoli-Cheddar, Supă De Broccoli-Cheddar, și Supă De Broccoli Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă făina și se gătește până devine aurie, 3 până la 4 minute, apoi se amestecă treptat în jumătate și jumătate până se omogenizează.
Adăugați bulionul de pui, frunzele de dafin și nucșoara, apoi condimentați cu sare și piper și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, neacoperit, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Între timp, pregătiți bolurile de pâine: folosind un cuțit ascuțit, tăiați un cerc în partea de sus a fiecărei pâini, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Scoateți blatul de pâine, apoi scobiți mijlocul cu o furculiță sau cu degetele, lăsând o coajă groasă de pâine.
Adăugați broccoli și morcovul în amestecul de bulion și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin. Pureați supa în loturi într-un blender până se omogenizează; veți avea în continuare pete de morcov și broccoli. Întoarce-te la oală. (Sau curățați supa în oală cu un blender de imersie.)
Adăugați brânza în supă și bateți la foc mediu până se topește.
Adăugați până la 3/4 cană de apă dacă supa este prea groasă. Se toarnă în bolurile de pâine și se ornează cu brânză.
Fotografie de Kate Mathis