Apple și Butternut Squash Crisp

Apple și Butternut Squash Crisp
Apple și Butternut Squash Crisp ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 381 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, amidon de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Butternut Squash Apple Crisp, Butternut Apple Crisp, și Apple și Squash Crisp.

Instrucțiuni

1
Curățați dovleceii și tăiați-i pe jumătate pe lungime; scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
2
Tăiați dovleceii în felii subțiri. Într-un castron mare, combinați dovleceii, merele, siropul de porumb și sucul de lămâie; aruncați pentru a acoperi. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se adaugă în amestecul de dovlecei; Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
4
Transfer la un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 20 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Pentru topping, într-un castron, combinați făina, ovăzul și zahărul brun; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară peste amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
7
Coaceți, neacoperit, timp de 25 de minute sau până când dovleceii și merele sunt fragede și toppingul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cu înghețată sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista