Apple Gin Fizz

Apple Gin Fizz
Apple Gin Fizz ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 160 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mere, lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mere Ghimbir Fizz, Ginger Apple Fizz, și Mere Ghimbir Bourbon Fizz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În partea de jos a agitatorului de cocktail, amestecați mărul tocat cu muddler sau capătul lingurii de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
2
Adăugați gin, suc de lămâie și zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GinGin
3
Umpleți agitatorul de cocktail cu gheață; se agită până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
4
Se toarnă în sticlă lowball umplut cu gheață, strecurat afară de mere și gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
GheațăGheață
5
Adăugați suficientă apă carbogazoasă pentru a umple sticla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Se ornează cu felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista