Apple Fulgi De Ovăz Crocante
Apple Oatmeal Crisp ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 259 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 5 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fulgi De Ovăz Crocanți Cu Mere, Apple Fulgi De Ovăz Crocante, și Apple Crisp Frigider Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați merele cu zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară.
Se pune într-un 8-in negreased. farfurie pătrată pentru microunde.
Se presară cu apă. Într-un alt castron, combinați făina, zahărul brun, sarea și scorțișoara rămasă; se taie în unt până se sfărâmă.
Se presară peste mere. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 7-9 minute sau până când merele sunt fragede.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "