Apple Crostata
Apple Crostata ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 3068 calorii, 35g de proteine, și 156g de grăsime. Pentru $ 7.43 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, făina, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Apple Crostata, Apple Crostata, și Apple Crostata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer cu atașamentul cu palete, amestecați 8 linguri de unt, făină, sare și 2 linguri de zahăr până la nisip. Într-un castron separat, amestecați gălbenușul de ou și creme fraiche.
Adăugați gălbenușul de ou amestecat și creme fraiche în amestecul de făină și amestecați până abia combinate. Formați-vă într-un disc și răciți. Între timp, aruncați merele feliate cu 1/2 cană de zahăr și scorțișoară.
Întindeți aluatul la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață înmuiată și tăiați discuri de 8 inci sau 1 disc rotund mare și așezați-l pe o tigaie cu foi căptușite cu pergament.
Așezați merele în centrul aluatului, lăsând o clapă de aluat de 2 inci în jurul marginii. Îndoiți clapeta pe mere, formând o margine rustică, neuniformă în jurul crostadei. (Merele nu trebuie acoperite complet cu aluatul.) Punctați cu restul de 2 linguri de unt.
Ungeți marginea cu smântâna și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit 350 timp de 25 până la 35 de minute, până când maro auriu deschis și merele sunt fragede.