Apple-Berry Pie Pops
Apple-Berry Pie Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 182 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți nucșoară, zahăr granulat, zahăr turbinado și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Berry Pops, Berry Pie Pops, și Berry White Ice Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați merele, zmeura, zahărul granulat și sucul de lămâie într-un castron mare. Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați amestecul de fructe și gătiți, amestecând ocazional, până când merele suntmoale și zmeura se descompun, 8 până la 10 minute.
Se presară făina, scorțișoara și nucșoara și se amestecă până când sucurile încep să se îngroașe, aproximativ 1 minut; se lasă deoparte să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F și linie2 foi de copt cu hârtie pergament. Desfaceți aluatul de plăcintă pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați 2 runde de 1/2 inci cu un tăietor de prăjituri sau sticlă (ar trebui să obțineți aproximativ 48 de runde). Aranjați jumătate din runde pe foile de copt pregătite; puneți o linguriță rotunjită de umplutură în centrul fiecăruia.
Ungeți marginile aluatului cu apă, apoi acoperiți cu rundele de aluat rămase, sertizând marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Ungeți plăcintele cu oul bătut și presărați cu zahăr turbinado.
Tăiați un mic X în centrul fiecăruia pentru a permite aburului să scape.
Transferați la cuptor și coaceți până la aur, 22 până la 24 de minute.
Lăsați să se răcească ușor pe foile de copt, apoi introduceți un băț de acadea în fiecare.
Lasă să se răcească complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.
Fotografie realizată de Charles Masters