Aperitive De Andive Cu Nuci De Miere
Reteta aperitive Endive miere-nuci pot fi făcute în aproximativ 10 minute. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită andive belgiene, fâșii de slănină, miere și stafide aurii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitive Cu Andive De Afine, Salată De Creveți Pe Aperitive De Andive, și Salată caldă belgiană de andive și nuci de pin.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Lingură în frunze de andive.
Stropiți miere peste amestecul de brânză.