Aperitive cu cârnați de mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Aperitivele cu cârnați cu mere. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 63 de cenți per porție. O porție conține 198 de calorii, 7 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de mere gros, zahăr brun, ceapă și cârnați polonezi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Aperitivele cu cârnați cu ceapă cu mere, Aperitive cu cârnați și Aperitive cu cârnați.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați sosul de mere și zahărul brun. Se amestecă cârnații și ceapa.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-50 de minute sau până când se clocotește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.