Aperitiv de șuncă și brânză la cuptor
Aperitivul de șuncă și brânză la cuptor este un fără gluten și primar farfurie. O porție conține 258 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți cremă de brânză, ardei iute, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aperitiv De Brânză Cremă La Cuptor, Brânză coaptă în aperitiv de patiserie, și Aperitiv De Brânză Cremă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați crema de brânză, brânza Cheddar, smântâna, șunca și ardeii iute verzi într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 30 de minute; se servește fierbinte.