Aperitiv de fructe de mare în stilul Venezia: Misto di Mare alla Veneziana

Aperitiv de fructe de mare în stilul Venezia: Misto di Mare alla Veneziana
Aperitiv fructe de mare în stilul Venezia: Misto di Mare alla Veneziana ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 3,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, pătrunjel, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Scoici alla Veneziana cu pâine prăjită parmezan, Scoici alla Veneziana cu pâine prăjită parmezan, și Zuppa Di Mare (Supă De Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduce 6 litri de apă să fiarbă și a înființat baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2
Gatiti crevetii timp de 1 1/2 minute si plonjati in Baia de gheata. Gatiti scampi timp de 1 minut si plonjati in Baia de gheata. Gatiti calamarii 1 minut si faceti la fel. Gatiti homar timp de 8 minute și apoi se răcește în baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
LangustineLangustine
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Într-o tigaie mare, așezați midiile și scoicile cu 1 cană de apă și dați la fiert. Acoperiți și aburiți, îndepărtând fiecare crustacee pe măsură ce se deschide. Aruncați acele crustacee care nu se deschid. Păstrând fiecare tip de crustacee separat, îmbrăcați fiecare individual cu 1 până la 2 linguri ulei de măsline extravirgin, o notă de suc de lămâie, un vârf de fulgi de chile și 1 până la 2 linguri de pătrunjel și sare și piper, după gust. Faceți același lucru cu carnea de crab. Aranjați toate fructele de mare pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
CrabmeatCrabmeat
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Garnisiți cu pene de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista