Reteta aperitiv Crab Pizzan este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crab Colorat Aperitiv Pizza, Aperitiv De Crab, și Aperitiv Cineva? Anghinare și Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni făină, drojdie, zahăr și sare. Intr-o cratita se incalzeste apa si uleiul pana la 120 -130 -1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă la ingredientele uscate; bate la viteză medie timp de 3 minute. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
4
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Pe o suprafață înmuiată, rotiți fiecare piesă într-un 13-in. cerc; transfer la două 12-in. pizza Tigăi. Construiți ușor marginea. Prick aluat bine cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Coaceți crustele la 450 de minute timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Combinați crema de brânză, crabul, laptele, brânza feta, busuiocul, oregano și praful de usturoi; întindeți amestecul peste fiecare crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Acum și Mai Târziu Bomboane
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Crabi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8
Presărați fiecare cu 1/2 cană brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
9
Coaceți 10-12 minute mai mult sau până când crusta este aurie și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vie di Romans Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.