Anzac Biscuits I
Biscuiti Anzac i este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 118 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită bicarbonat de sodiu, unt, ovăz de gătit și făină. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiti Anzac, Biscuiti ANZAC, și Biscuiti Anzac.
Instrucțiuni
Se amestecă ovăzul, făina, zahărul și nuca de cocos împreună.
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți siropul și untul împreună.
Se amestecă sifonul și apa clocotită și se adaugă untul topit și siropul.
Adăugați amestecul de unt la ingredientele uscate. Aruncați cu lingurițe pe foi de prăjituri unse (sau hârtie de copt).
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 18 până la 20 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.