Anghinare și Fava Pappardelle

Anghinare și Fava Pappardelle
Anghinare și Fava Pappardelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 741 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, lămâie plus lingură. suc de lămâie, folosiți oricare dintre ele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze Fava și busuioc, Salată De Sparanghel, Anghinare Și Fasole Fava, și Cremă de anghinare cu sos de fasole Fava.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul de 1 lămâie într-un castron cu apă rece. Pregătiți anghinare așa cum se arată în dreapta și înjumătățiți din nou bucățile pe lungime; aruncați în castron pe măsură ce mergeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Topiți 2 linguri. ungeți într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați firimituri. Gatiti, amestecand des, pana se usuca auriu si crocant, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte; ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Scurgeți anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Încălziți o oală cu apă până la fierbere. Între timp, încălziți 2 linguri. unt și 1 lingură. ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați anghinare și 1/2 linguriță. sare și amestecă pentru a acoperi; gatiti, acoperiti, intorcand o data, pana cand anghinarea este aurie si frageda, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SareSare
7
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Topiți restul de 1 lingură. unt în tigaie, adăugați usturoi și gătiți, amestecând des, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați vin și 1 lingură. suc de lămâie și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinVin
10
Adăugați anghinare sotate și fierbeți în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
PastePaste
11
Gatiti pastele pe masura ce pachetul directioneaza, adaugand favas in apa in acelasi timp (daca folositi mazare, adaugati doar in ultimul minut sau doua).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
MazăreMazăre
12
Scurgeți, rezervând aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
13
Adăugați paste și favas la anghinare în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se amestecă arpagicul, piperul și restul de 1/2 linguriță. sare și 1 lingură. ulei. Gatiti pana se incalzeste, adaugand apa de paste dupa cum este necesar pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Stropiți cu ulei, amestecați jumătate din firimiturile de pâine și transferați într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De GătitUlei De Gătit
16
Presărați firimiturile rămase și serviți cu mai mult ulei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
17
* Rotiți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri. Pentru a coaja și coaja favas proaspete, scoateți fasolea din păstăi, apoi fierbeți fasolea în apă sărată 2 minute. Rupeți fasolea deschisă la capătul rotund și ieșiți din piei dure. Găsiți favas congelate decojite pe piețele din Orientul Mijlociu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PâinePâine
ApăApă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista