Anghinare și Bacon cartofi coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți cartofi de anghinare și slănină. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Anghinare Coace, Bacon Cartofi Coace, și Cartofi Bacon Brânză Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se scurge pe un prosop de hârtie.
Într-un castron mare, combinați slănina gătită, cartofii și 1 cană de brânză; aruncați pentru a amesteca.
Întindeți jumătate din amestecul de cartofi în vasul de copt pulverizat. Se acoperă cu anghinare și amestecul de cartofi rămas.
În același castron mare, bateți ouăle, laptele, amestecul de usturoi-piper și sarea până se omogenizează bine.
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă. Se acoperă cu folie; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți acoperit timp de 45 de minute.
Descoperiți vasul de copt; aranjați feliile de roșii deasupra.
Coaceți descoperit încă 15 până la 20 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.