Anghinare umplută ușoară

Anghinare umplută ușoară
Anghinarea umplută ușoară ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii , 8 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, foi de dafin, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50% . Piccata de pui cu anghinare , pastele macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și anghinare italiană la abur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați partea de jos a fiecărei anghinare și tăiați 3/4 inch din partea de sus. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; marginile tăiate cu perie cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți anghinarea într-un cuptor olandez; adăugați 2 inchi de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați felii de lămâie, boabe de piper, frunza de dafin și 1/2 linguriță de sare; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 25-30 de minute sau până când sunt fragede și frunzele de lângă centru se smulg ușor. Răsturnează anghinarea pentru a se scurge. Răzuiți cu atenție partea centrală neclară de anghinare cu o lingură și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, pătrunjelul, brânza, 2 linguri de ulei, coaja de lămâie, usturoiul, piperul și restul de sare. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umple cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Puneți într-un recipient de 13x9 inci uns. vas de copt; stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți, descoperit, 20-25 de minute sau până când se încălzește și umplutura se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista