Anghinare umplută ușoară

Anghinare umplută ușoară
Anghinarea umplută ușoară ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii , 8 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, foi de dafin, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50% . Piccata de pui cu anghinare , pastele macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și anghinare italiană la abur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați partea de jos a fiecărei anghinare și tăiați 3/4 inch din partea de sus. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; marginile tăiate cu perie cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Puneți anghinarea într-un cuptor olandez; adăugați 2 inchi de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați felii de lămâie, boabe de piper, frunza de dafin și 1/2 linguriță de sare; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 25-30 de minute sau până când sunt fragede și frunzele de lângă centru se smulg ușor. Răsturnează anghinarea pentru a se scurge. Răzuiți cu atenție partea centrală neclară de anghinare cu o lingură și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, pătrunjelul, brânza, 2 linguri de ulei, coaja de lămâie, usturoiul, piperul și restul de sare. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umple cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți într-un recipient de 13x9 inci uns. vas de copt; stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți, descoperit, 20-25 de minute sau până când se încălzește și umplutura se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista