Anghinarea umplută ușoară ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii , 8 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, foi de dafin, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50% . Piccata de pui cu anghinare , pastele macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și anghinare italiană la abur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați partea de jos a fiecărei anghinare și tăiați 3/4 inch din partea de sus. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; marginile tăiate cu perie cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți anghinarea într-un cuptor olandez; adăugați 2 inchi de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați felii de lămâie, boabe de piper, frunza de dafin și 1/2 linguriță de sare; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 25-30 de minute sau până când sunt fragede și frunzele de lângă centru se smulg ușor. Răsturnează anghinarea pentru a se scurge. Răzuiți cu atenție partea centrală neclară de anghinare cu o lingură și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, pătrunjelul, brânza, 2 linguri de ulei, coaja de lămâie, usturoiul, piperul și restul de sare. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umple cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei Arbol
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Puneți într-un recipient de 13x9 inci uns. vas de copt; stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți, descoperit, 20-25 de minute sau până când se încălzește și umplutura se rumenește ușor.