Anghinare umplută ușoară
Anghinarea umplută ușoară ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii , 8 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, foi de dafin, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50% . Piccata de pui cu anghinare , pastele macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și anghinare italiană la abur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați partea de jos a fiecărei anghinare și tăiați 3/4 inch din partea de sus. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; marginile tăiate cu perie cu suc de lămâie.
Puneți anghinarea într-un cuptor olandez; adăugați 2 inchi de apă.
Adăugați felii de lămâie, boabe de piper, frunza de dafin și 1/2 linguriță de sare; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 25-30 de minute sau până când sunt fragede și frunzele de lângă centru se smulg ușor. Răsturnează anghinarea pentru a se scurge. Răzuiți cu atenție partea centrală neclară de anghinare cu o lingură și aruncați-o.
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, pătrunjelul, brânza, 2 linguri de ulei, coaja de lămâie, usturoiul, piperul și restul de sare. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umple cu umplutură.
Puneți într-un recipient de 13x9 inci uns. vas de copt; stropiți cu uleiul rămas.
Coaceți, descoperit, 20-25 de minute sau până când se încălzește și umplutura se rumenește ușor.