Anghinare umplute (Carciofi Ripieni) este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 282 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, vin, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni).
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați 4 litri de apă, sucul de lămâie, vinul alb, usturoiul și 1/2 buchet de cimbru și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vin Alb
Usturoi
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați anghinarea și blanch în apa acidulată timp de 20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Apă
3
Se scurge, se răcește și se lasă deoparte.
4
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
7
Adăugați fasolea fava și scallions și gătiți timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Ceapa Verde
8
Se ia de pe foc și se adaugă firimiturile de pâine, salamul și pătrunjelul și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pătrunjel
Salam
9
Condimentați fiecare anghinare cu sare și piper și umpleți fiecare cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Anghinare
Cartofi
10
Așezați anghinarea într-un vas de copt puțin adânc, adăugați vinul și restul de 1 buchet de cimbru și gătiți timp de 30 de minute.