Anghinare umplute
Anghinarea umplută necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 6 porții cu 234 de calorii , 6 g de proteine și 16 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 429 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați pâine, oregano, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 64% , ceea ce este destul de bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Piccata cu anghinare , Paste macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și Anghinare la abur în stil italian .
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile ascuțite ale frunzelor de anghinare și tăiați tulpinile. Spălați și scurgeți. Ținând anghinarea ferm de bază, loviți-o ferm de o suprafață dură; acest lucru o va deschide și va putea fi umplută.
Într-un bol mediu, combinați cuburile de pâine, usturoiul, pătrunjelul, brânza Romano, oregano, 2 linguri de ulei vegetal, sarea și piperul; amestecați bine.
Apăsați aproximativ 1/2 cană de umplutură în fiecare anghinare. Înghesuiți anghinarele umplute strâns într-o cratiță mare și grea sau într-o oală olandeză.
Adăugați suficientă apă cât să ajungă la jumătatea anghinarelor și adăugați 3 linguri de ulei.
Se aduce la fierbere la foc mare; se reduce focul la mic și se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 oră sau până când frunzele se desprind ușor.