Anghinare umplute

Anghinare umplute
Anghinarea umplută necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 6 porții cu 234 de calorii , 6 g de proteine și 16 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 429 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați pâine, oregano, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 64% , ceea ce este destul de bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Piccata cu anghinare , Paste macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și Anghinare la abur în stil italian .

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile ascuțite ale frunzelor de anghinare și tăiați tulpinile. Spălați și scurgeți. Ținând anghinarea ferm de bază, loviți-o ferm de o suprafață dură; acest lucru o va deschide și va putea fi umplută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Într-un bol mediu, combinați cuburile de pâine, usturoiul, pătrunjelul, brânza Romano, oregano, 2 linguri de ulei vegetal, sarea și piperul; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Apăsați aproximativ 1/2 cană de umplutură în fiecare anghinare. Înghesuiți anghinarele umplute strâns într-o cratiță mare și grea sau într-o oală olandeză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4
Adăugați suficientă apă cât să ajungă la jumătatea anghinarelor și adăugați 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se aduce la fierbere la foc mare; se reduce focul la mic și se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 oră sau până când frunzele se desprind ușor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista