Anghinare Ucigașă

Anghinare Ucigașă
Anghinarea ucigașă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de anghinare, șalotă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Anghinare la grătar ucigașă cu usturoi și unt de vin alb, Jet Ski Killer, și Creveți Ucigași pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură scăzută.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați anghinarea în apa clocotită și condimentați cu sare și piper. Aruncați jumătate din usturoi și jumătate din șalotă. Se fierbe aproximativ 30 de minute sau până când o furculiță este ușor introdusă în tulpina anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
ApăApă
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu și amestecați usturoiul și șalota rămase. Gatiti doar pana cand parfumati, apoi scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați jumătățile de anghinare pe grătarul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Ungeți o parte din untul topit pe ele. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute, periand cu unt ocazional, pana se prajeste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Se servește cu untul rămas ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
UntUnt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista