Anghinare prăjită și Prosciutto
Anghinare prăjită și Prosciutto este un fără lactate garnitură. O porție conține 329 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare și piper, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Anghinare cu Prosciutto și smântână, Anghinare Cu Mazăre Și Prosciutto, și Pizza Pesto cu anghinare și prosciutto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Strângeți o parte din suc din jumătățile de lămâie într-un castron mare cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de culoare verde închis. Tăiați toate frunzele rămase, cu excepția a 1 inch. Curățați și tăiați fundul și tulpina anghinarei. Înjumătățiți anghinarea și scoateți sufocul cu blană cu o lingură.
Tăiați din nou jumătățile de anghinare în jumătate, frecați cu lămâia și adăugați atât lămâia, cât și anghinarea în apa cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, combinați cele 3 linguri de suc de lămâie cu uleiul de măsline, usturoiul, cimbru și frunza de dafin.
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în tigaie. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând ocazional anghinarea.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți anghinarea timp de aproximativ 40 de minute, amestecând de câteva ori, până când sunt fragede și rumenite în pete. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează anghinarea cu sare și piper negru.
Aranjați feliile de prosciutto pe un platou. Puneți anghinarea și lichidul lor de gătit într-un castron și serviți cu pâine și prosciutto.