Anghinare prăjită și Prosciutto

Anghinare prăjită și Prosciutto
Anghinare prăjită și Prosciutto este un fără lactate garnitură. O porție conține 329 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare și piper, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Anghinare cu Prosciutto și smântână, Anghinare Cu Mazăre Și Prosciutto, și Pizza Pesto cu anghinare și prosciutto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Strângeți o parte din suc din jumătățile de lămâie într-un castron mare cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de culoare verde închis. Tăiați toate frunzele rămase, cu excepția a 1 inch. Curățați și tăiați fundul și tulpina anghinarei. Înjumătățiți anghinarea și scoateți sufocul cu blană cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați din nou jumătățile de anghinare în jumătate, frecați cu lămâia și adăugați atât lămâia, cât și anghinarea în apa cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, combinați cele 3 linguri de suc de lămâie cu uleiul de măsline, usturoiul, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în tigaie. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând ocazional anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți anghinarea timp de aproximativ 40 de minute, amestecând de câteva ori, până când sunt fragede și rumenite în pete. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează anghinarea cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lasă să se răcească.
8
Aranjați feliile de prosciutto pe un platou. Puneți anghinarea și lichidul lor de gătit într-un castron și serviți cu pâine și prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
ProsciuttoProsciutto
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista