Anghinare prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer

Anghinare prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Anghinarea prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4308 calorii, 5g de proteine, și 480g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, ulei de arahide, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Fasole verde prăjită cu aluat cu aioli de lămâie Meyer, Fritters de Crab cu salată de plante și Meyer Lemon a Orleans, și Inimi de anghinare prăjite cu Aioli de rozmarin-usturoi.

Instrucțiuni

1
Pentru a curăța anghinarea, îndepărtați frunzele verzi dure exterioare. Cu un cuțit ascuțit tăiat peste partea de sus a anghinare aproximativ 1/2-inch pentru a elimina spini ascuțite. Cu o lingură lungă îngustă scoateți sufocarea centrală a anghinarei. Cu un cuțit mic sau un cojitor de legume, tăiați exteriorul exterior verde închis al bazei și tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se pune în apă acidulată și se repetă procesul cu alte anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți bine anghinarea. Puneți uleiul într-o oală înaltă și prăjiți anghinarea la foc mediu până când au o culoare ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți anghinarea din ulei și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Rotiți temperatura uleiului până la mediu ridicat. Întoarceți anghinarea în ulei și prăjiți până când sunt complet deschise și se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Scoateți din ulei, așezați cu fața în jos pe prosoape de hârtie pentru a lăsa să se scurgă tot uleiul. Se condimentează cu sare și piper se ornează cu frunze de pătrunjel și se servește cald cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
AioliAioli
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Într-un mortar, lăsați usturoiul și sarea pentru a forma o pastă. Se amestecă gălbenușul de ou, coaja de lămâie și sucul până se integrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
7
Adăugați uleiul de măsline într-o scurgere lentă pe partea mortarului până când se combină complet.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista