Anghinare prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer

Anghinare prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Anghinarea prăjită întreagă cu Aioli de lămâie Meyer ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4308 calorii, 5g de proteine, și 480g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, ulei de arahide, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Fasole verde prăjită cu aluat cu aioli de lămâie Meyer, Fritters de Crab cu salată de plante și Meyer Lemon a Orleans, și Inimi de anghinare prăjite cu Aioli de rozmarin-usturoi.

Instrucțiuni

1
Pentru a curăța anghinarea, îndepărtați frunzele verzi dure exterioare. Cu un cuțit ascuțit tăiat peste partea de sus a anghinare aproximativ 1/2-inch pentru a elimina spini ascuțite. Cu o lingură lungă îngustă scoateți sufocarea centrală a anghinarei. Cu un cuțit mic sau un cojitor de legume, tăiați exteriorul exterior verde închis al bazei și tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se pune în apă acidulată și se repetă procesul cu alte anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Scurgeți bine anghinarea. Puneți uleiul într-o oală înaltă și prăjiți anghinarea la foc mediu până când au o culoare ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți anghinarea din ulei și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Rotiți temperatura uleiului până la mediu ridicat. Întoarceți anghinarea în ulei și prăjiți până când sunt complet deschise și se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Scoateți din ulei, așezați cu fața în jos pe prosoape de hârtie pentru a lăsa să se scurgă tot uleiul. Se condimentează cu sare și piper se ornează cu frunze de pătrunjel și se servește cald cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
AioliAioli
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Într-un mortar, lăsați usturoiul și sarea pentru a forma o pastă. Se amestecă gălbenușul de ou, coaja de lămâie și sucul până se integrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
7
Adăugați uleiul de măsline într-o scurgere lentă pe partea mortarului până când se combină complet.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista