Anghinare pentru Bebeluși înăbușită cu Coulis de roșii

Anghinare pentru Bebeluși înăbușită cu Coulis de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare pentru Bebeluși fierte cu Coulis de roșii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de morcovi, sare, coulis de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Pentru Copii Fierte, Anghinare Pentru Copii Fierte, și Anghinare Pentru Copii Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți lămâile într-un castron cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de culoare verde închis. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toate frunzele rămase, cu excepția a 1 inch. Curățați și tăiați tulpinile. Înjumătățiți anghinarea, răzuiți sufocarea păroasă și aruncați-le în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, nereactivă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul, morcovii, ceapa, cimbru, frunzele de dafin, boabele de piper negru și semințele de coriandru și gătiți la foc moderat până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în tigaie. Gatiti pana cand ceapa este translucida, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați vinul și sarea, acoperiți și gătiți la foc moderat până când anghinarea este doar fragedă, aproximativ 10 minute. Aruncați frunzele de dafin. Puneți anghinarea și sucurile lor pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Stropiți cu coulisul proaspăt de roșii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista