Anghinare Parmezan Aluat Umplutura

Anghinare Parmezan Aluat Umplutura
Anghinare parmezan aluat umplutura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ciuperci, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, și Anghinare Parmezan Aluat Umplutura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 12-in. tigaie la foc mare, gatiti ciupercile, untul, ceapa, telina si usturoiul, amestecand des, pana cand legumele se rumenesc usor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați un pic de bulion în tigaie și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă 2 căni de bulion în castron și se adaugă pâine, inimi de anghinare, parmezan, condimente de pasăre și rozmarin; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați sare și piper după gust. Faceți o fântână în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Adăugați oul și bateți cu o furculiță pentru a amesteca; amestecați oul cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Preîncălziți cuptorul la 325 până la 350 (utilizați temperatura necesară pentru curcan; a se vedea nota de mai jos). Lingura umplutura într-un superficial 3-qt. (9-de 13-în.) caserola. Pentru umplutura umedă, acoperiți cu folie; pentru umplutura crustă, nu acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți până la cald (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Faceți înainte: până la 1 zi înainte, faceți umplutură, puneți în caserolă, acoperiți și răciți. Lăsați aproximativ 1 oră să se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Notă: pentru curcani 10-13 lbs., cuptor / bbq temperatura ar trebui să fie 350; pentru curcani 14 lbs. și peste, temperatura cuptorului / bbq ar trebui să fie 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista