Anghinare Marsala
Anghinarea Marsalan necesită aproximativ 12 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână roșii Rome, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Paste Marsala Cu Ciuperci Cu Anghinare, Paste Marsala Cu Ciuperci Cu Anghinare, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 6 până la 7 minute.
Pentru a servi, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta inimile din lichidul de fiert.